https://www.facebook.com/derk.eimershttps://plus.google.com/113888287673705384224/about?hl=nlhttp://www.linkedin.com/in/derkeimershttps://twitter.com/derkeimershttp://www.youtube.com/user/DerkEimers

Disclaimer

Het is de intentie van Algemeen Bureau voor Communicatie Derk Eimers (ABCDE) de inhoud van deze website (en de hieraan verbonden landingspagina’s) zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken. Niettemin bestaat de mogelijkheid dat de informatie verouderd, onjuist of onvolledig is. ABCDE kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen daarvan.

Geen rechten
De hyperlinks naar voorbeelden van diensten en producten dienen slechts ter illustratie. Ook die zijn onderhevig aan wijzigingen. Aan de geboden informatie kan derhalve geen rechten worden ontleend.
Eventuele persoonlijke gegevens die bezoekers invullen, worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn ingevuld. Het bureau verstrekt deze gegevens niet aan derden.

Auteursrecht
De informatie mag uitsluitend door de websitebezoeker zélf worden gebruikt en dus niet worden overgedragen, vermenigvuldigd en/of bewerkt.
© ABCDE